Friluftsgudsjänst kl 13 vid Knösgården. Kyrkkaffe. Kyrktaxi.

sö 25.6 kl. 13.00 - kl. 14.00

Friluftsgudsjänst kl 13 vid Knösgården. Kyrkkaffe. Kyrktaxi. Malax kyrka

Kallelsen till Guds rike

Texternas centrala tema är kallelsen till Guds rike och vårt svar på denna kallelse. Uppgifterna och lockelserna i det jordiska livet kan hindra oss att ta emot den kallelse som Jesus ger oss. Om man tvekar och dröjer kan tillfället gå förbi.

Vid regn hålls hålls gudstjänsten i kyrkan.

Liturg: Tornberg Tomi
Kantor: Lax Katri

sö 27.8 kl. 10.00 -11.00

Gudsjänst kl 10 i kyrkan.

Självprövning
Guds ord uppmanar oss att granska oss själva och vår livsföring. När vi lär känna oss själva på rätt sätt är vi redo att ta emot nåden enbart som en gåva av Gud. Självtillräckligheten kan förvränga en människas verklighetsuppfattning. Vi kan börja tro att vi på egen hand skall kunna uppfylla Guds vilja.