Småbarnsträffen kl 10 i FH

ti 19.9 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.

Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.

Församlingen bjuder på kaffe och saft. Att delta i Småbarnsträffen kostar ingenting.

barnledare Michaela Häggman, 050-441 8292

må 31.7 kl. 10.00

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Till Folkhälsans familjecaféer kan man komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för att få ett avbrott i vardagen.
må 7.8 kl. 10.00

må 14.8 kl. 10.00