Träffpunkt Socken kl 10-14

on 18.10 kl. 10.00 - kl. 14.00

Sockenstugan

Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Loppis är öppet onsdagar kl 10-14. Kom och fynda! Begagnade kläder och andra artiklar tas emot för försäljning, Tack!

Verksamhetsledare 050-382 7830.

Arrangör

Psykosociala föreningen Träffpunkten rf. i samarbete med Aktia Bank i Malax och Svenska Studiecentralen.

to 15.11 kl. 13.00

Övermalax församlingshem

Symöte kl 13 i församlingshemmet

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".
to 15.11 kl. 17.45

Trallarna övar kl 17.45 i kyrkhemmet.

Sånggruppen för flickor och kvinnor. Vi sjunger andliga sånger och visor, en- eller tvåstämmigt.

Kaffe/saft kl. 18.30.

Välkomna med!
to 15.11 kl. 19.00

Kyrkokören övar kl 19 i kyrkhemmet.

Vill du uppleva harmonisk gemenskap, lära nya sånger från psalmbokstillägget och vara delaktig i församlingslivet. Kom och sjung med oss! Inga förkunskaper behövs, bara ett öppet sinne och viljan att sjunga.

Kaffe/saft från kl. 18.30.