Familjecafé kl 10-12 i Socken

må 30.10 kl. 10.00

Sockenstugan

Till Folkhälsans familjecaféer kan man komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för att få ett avbrott i vardagen.
Vi träffas och umgås, dricker kaffe och leker med barnen.

Folkhälsan i Malax r.f bjuder in daglediga med barn till

FAMILJECAFÉ

Varje måndag, 10:00-12:00 vid Sockenstugan i Yttermalax, med start den 3.4.2017.

Kaffe/Te/Saft & frukt: 2 € / person
Ingen anmälan krävs, så välkommen bara!

Om du har frågor, ring familjecafé ledaren Patricia West, 0504961523.

Folkhälsan i Malax

to 15.11 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.

Vi hoppas att du vill låta ditt barn vistas med sina jämnåriga och i god och trygg atmosfär,
leka med andra jämnåriga och lyssna till den stora Barnavännen Jesus med hjälp av berättelse och sång.

Pyhäkoulu kirkkokodissa

Suomenkielinen pyhäkoulu kirkkokodissa.