Pyhäkoulu klo 10-11 KH.ssa

Pyhäkouluissa lapset pääsevät tutustumaan Raamatun kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin ja tapoihin laulun, leikin, askartelun ja yhteisen touhuamisen kautta.

Pyhäkouluun kuuluu pieni opetus tai hartaushetki, jossa lapset saavat hiljentyä kuulemaan Raamatun kertomuksia ja kokemaan Pyhän omalla tavallaan. Seurakunnat järjestävät pyhäkouluja sekä arkena että sunnuntaisin.

må 19.2 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH. Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga? Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
må 19.2 kl. 10.00

Sockenstugan

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Till Folkhälsans familjecafé kan du komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för ett avbrott i vardagen, medan barnen leker eller deltar i aktiviteter.

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
Familjecaféer är ett samlingsnamn för mammacaféer, föräldracaféer, mamma-barn-caféer, öppna daghem, När du blir förälder kanske du märker att lyckan och glädjen över den nya livssituationen ibland kantas av osäkerhet och utmaningar eller helt enkelt bara nya situationer. Det kan vara skönt att reflektera över det med andra vuxna, eller bara byta miljö och träffa nya människor. Det är en sådan mötesplats i vardagen vi vill erbjuda just dig.
ti 20.2 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Småbarnsträffen kl 10 i FH

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.