Kompisskolan kl 17.30-18.30 i FH

ti 7.11 kl. 17.30

Övermalax församlingshem

Kyrkans delegation för fysisk aktivitet har tagit fram några teser för att påminna oss om att alla har rätt till att röra på sig. Fysisk aktivitet är ett naturligt redskap för barnens utveckling.

Inom barnverksamheten tar vi tillvara rörelseglädjen, leken, sången/musiken och skapandet. Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har.

Nytt för i år är att vi har glädjen att få ha med oss kantor Katri Lax. Det blir mycket mer rörelsesånger, rim och ramsor och en glädjefylld stund med kombinerad fysisk aktivitet och sång/musik.

Barnledare Teija Flygar, 050-465 2904
Kantor Katri Lax, 050-550 3452

må 28.5 kl. 10.00

Sockenstugan

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Till Folkhälsans familjecafé kan du komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för ett avbrott i vardagen, medan barnen leker eller deltar i aktiviteter.

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
Familjecaféer är ett samlingsnamn för mammacaféer, föräldracaféer, mamma-barn-caféer, öppna daghem, När du blir förälder kanske du märker att lyckan och glädjen över den nya livssituationen ibland kantas av osäkerhet och utmaningar eller helt enkelt bara nya situationer. Det kan vara skönt att reflektera över det med andra vuxna, eller bara byta miljö och träffa nya människor. Det är en sådan mötesplats i vardagen vi vill erbjuda just dig.
ti 29.5 kl. 9.45 -10.15

Daghemmens vårkyrka kl 9.45 i kyrkan

Gud, som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder,
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
Du förbliver, Fader vår.