Pyhäkoulu klo 10-11 KH.ssa

Pyhäkouluissa lapset pääsevät tutustumaan Raamatun kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin ja tapoihin laulun, leikin, askartelun ja yhteisen touhuamisen kautta.

Pyhäkouluun kuuluu pieni opetus tai hartaushetki, jossa lapset saavat hiljentyä kuulemaan Raamatun kertomuksia ja kokemaan Pyhän omalla tavallaan. Seurakunnat järjestävät pyhäkouluja sekä arkena että sunnuntaisin.

må 18.12 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH. Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga? Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
ti 19.12 kl. 10.00

Småbarnsträffen kl 10 i FH

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.
to 21.12 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH. Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.