Julkonsert kl 15 i kyrkan

Julkonsert kl 15 i kyrkan Malax kyrka

Sång över vita skogar - julstämning med jazznyans
Johanna Grüssner med Stefan Jansson kvartett presenterar ny-arrangerade julsånger på kommande julturné. En skiva med 14 julsånger gavs ut till julen 2014.

Bland sångerna finns kända psalmer som Bereden väg för Herran, Härlig är jorden, Stilla natt, Gläns över sjö och strand men även julklassiker som O, helga natt och nyare sånger som Koppången och Stad i ljus.

Medverkande musiker förutom Johanna (sång) och Stefan (piano) är Peter Nordwall (saxofoner), Zacharias Holmkvist (kontrabas) och Jonas Backman (trummor).

Fritt inträde / Programblad 10 euro.

Välkomna!

to 23.11 kl. 17.45

Trallarna övar kl 17.45-18.30 i kyrkhemmet. Kaffe 18.30.

Musiken i församling vill genom toner och ord lovprisa och ära Gud.

Församlingen har ett rikt musikliv. Vid församlingens gudstjänster och andra sammankomster medverkar ibland någon av våra körer.

Du som tycker om att sjunga. Välkommen med i någon av församlingens körer.
to 23.11 kl. 19.00

Kyrkokören övar kl 19-20.30 i kyrkhemmet. Kaffe från 18.30.

Musiken i församling vill genom toner och ord lovprisa och ära Gud.

Du som tycker om att sjunga. Välkommen med i någon av församlingens körer.
lö 25.11 kl. 16.30 -18.00

Konsert kl 16.30 i kyrkan med Vasabygdens sång- och musikförbund

Vasabygdens sång- och musikförbund ordnar en förbundskonsert med fosterländskt tema jubileumsåret till ära i Malax kyrka lördagen 25.11.2017 med start kl. 16.30.