Pyhäkoulu klo 10-11 KH.ssa

Pyhäkouluissa lapset pääsevät tutustumaan Raamatun kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin ja tapoihin laulun, leikin, askartelun ja yhteisen touhuamisen kautta.

Pyhäkouluun kuuluu pieni opetus tai hartaushetki, jossa lapset saavat hiljentyä kuulemaan Raamatun kertomuksia ja kokemaan Pyhän omalla tavallaan. Seurakunnat järjestävät pyhäkouluja sekä arkena että sunnuntaisin.

ti 24.10 kl. 10.00

Småbarnsträffen kl 10 i FH

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.
ti 24.10 kl. 17.30

Kompisskolan kl 17.30-18.30 i FH

Kyrkans delegation för fysisk aktivitet har tagit fram några teser för att påminna oss om att alla har rätt till att röra på sig. Fysisk aktivitet är ett naturligt redskap för barnens utveckling.

Inom barnverksamheten tar vi tillvara rörelseglädjen, leken, sången/musiken och skapandet. Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har.
ti 24.10 kl. 18.30

Minior kl 18.30-19.30 för åk 1-3 i FH

Programmet varierar med sång/musik, rörelselekar/-sånger, jomppaskoj och pyssel.