Familjecafé kl 10-12 i Socken

må 4.12 kl. 10.00

Sockenstugan

Till Folkhälsans familjecaféer kan man komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för att få ett avbrott i vardagen.
Vi träffas och umgås, dricker kaffe och leker med barnen.

Folkhälsan i Malax r.f bjuder in daglediga med barn till

FAMILJECAFÉ

Varje måndag, 10:00-12:00 vid Sockenstugan i Yttermalax, med start den 3.4.2017.

Kaffe/Te/Saft & frukt: 2 € / person
Ingen anmälan krävs, så välkommen bara!

Om du har frågor, ring familjecafé ledaren Patricia West, 0504961523.

Folkhälsan i Malax

må 28.5 kl. 10.00

Sockenstugan

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Till Folkhälsans familjecafé kan du komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för ett avbrott i vardagen, medan barnen leker eller deltar i aktiviteter.

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
Familjecaféer är ett samlingsnamn för mammacaféer, föräldracaféer, mamma-barn-caféer, öppna daghem, När du blir förälder kanske du märker att lyckan och glädjen över den nya livssituationen ibland kantas av osäkerhet och utmaningar eller helt enkelt bara nya situationer. Det kan vara skönt att reflektera över det med andra vuxna, eller bara byta miljö och träffa nya människor. Det är en sådan mötesplats i vardagen vi vill erbjuda just dig.
ti 29.5 kl. 9.45 -10.15

Daghemmens vårkyrka kl 9.45 i kyrkan

Gud, som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder,
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
Du förbliver, Fader vår.
må 20.8 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.

Vi hoppas att du vill låta ditt barn vistas med sina jämnåriga och i god och trygg atmosfär,
leka med andra jämnåriga och lyssna till den stora Barnavännen Jesus med hjälp av berättelse och sång.