De Vackraste Julsångsgudstjänst kl 11 i kyrkan.

sö 10.12 kl. 11.00 - kl. 12.00

De Vackraste Julsångsgudstjänst kl 11 i kyrkan. Malax kyrka

Din konung kommer i härlighet

I den evangeliska kristenheten är denna söndags tema Kristi återkomst i härlighet vid tidens slut. Detta uttrycks också i den gamla benämningen Adventus glorificationis (förhärligandets advent). Församlingen skall tålmodigt invänta Kristi ankomst och den utlovade frälsningen. Mitt i nöden och skulden har församlingen fått löftet om frälsningens tid. Löftet fyller oss med glädje och hopp.

Församlingens verksamhetsgrupper medverkar med sång.

Efteråt är det församlingens Julfest med Julgröt i kyrkhemmet.

Kollekten går till Finska Missionssällskapets Julinsamling, till förmån för ungdomar som riskerar utslagning.

Liturg: Norrback Kristian
Kantor: Lax Katri

Högmässa kl 10 i kyrkan.

Sanning och sken

En kristen människa måste kämpa för att skilja sanning från lögn och rätt från orätt. Om hon känner Gud och frågar efter hans vilja leds hon fram till sanningen.