Träffpunkt Socken kl 10-14

on 20.12 kl. 10.00 - kl. 14.00

Sockenstugan

Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Loppis är öppet onsdagar kl 10-14. Kom och fynda! Begagnade kläder och andra artiklar tas emot för försäljning, Tack!

Verksamhetsledare 050-382 7830.

Arrangör

Psykosociala föreningen Träffpunkten rf. i samarbete med Aktia Bank i Malax och Svenska Studiecentralen.

må 26.2 kl. 10.00

Karacafé i KH.

Äldrerådet och Folkhälsan i Malax ordnar på måndagar varannan vecka, karacafé i Kyrkhemmet i Malax. Alla manliga pensionärer är välkomna på träff. Gemenskap med diskussion om aktuella händelser och kaffeservering.
to 1.3 kl. 19.00

Amici in spiritu kl 19 i KH.

Vi diskuterar aktuellt och gammalt inom teologi, psykologi och filosofi.
ti 6.3 kl. 18.00

Ekumenisk bön kl 18 i kyrkhemmet

En ekumenisk bönegrupp träffas vanligtvis första tisdagen i månaden, varannan gång i kyrkhemmet i Yttermalax och varannan gång i Betel, Malaxvägen 85.