Julbön kl 15 i kyrkan

sö 24.12 kl. 15.00 - kl. 16.00

Julbön kl 15 i kyrkan Malax kyrka

Herrens födelse är nära

Denna söndag tillägnas den väntande Maria. Det finns ett samband mellan den väntan som Frälsarens mor bar på och den väntan som kännetecknar Herrens folk. Samtidigt börjar slutskedet av förberedelsen för julen. Människan bör i sitt inre vara redo att ta emot det stora budskapet.

Liturg: Norrback Kristian
Kantor: Lax Katri

sö 23.9 kl. 10.00 -11.00

Gudstjänst i kyrkan

En kristen människas frihet

Tron på Kristus befriar oss från att grunda våra liv på egna gärningar, konventionella regler eller andras åsikter. Kristus befriar från de trånga gränser som människorna sätter, men han binder sina efterföljare till sanningen och kärleken. Kristi kärlek är riktmärke för en kristen människas liv, handlingar och beslut.

Gudstjänst kl 13 i Norrback bystuga. Kyrkkaffe.

En kristen människas frihet

to 27.9 kl. 13.00

Minnescafé kl 13-14.30 i KH.

Minnescafé i kyrkhemmet.