Gudsjänst kl 10 i KH.

sö 14.1 kl. 10.00 - kl. 11.00

Gudsjänst kl 10 i KH. Malax kyrkhem

Jesus uppenbarar sin gudomliga kraft
Texten om bröllopet i Kana var tidigare ett av trettondagens ämnen. När berättelsen om Österns vise vid medeltiden förlades till trettondagen, flyttades detta tema till andra söndagen efter trettondagen. Samtidigt förflyttas man i kyrkoåret från Jesu barndom till början av hans offentliga verksamhet. Han låter människorna se Guds väldiga gärningar.

Liturg: Tornberg Tomi
Kantor: Lax Katri

sö 21.1 kl. 10.00 -11.00

Högmässa kl 10 i KH

Jesus väcker tro

Jesu offentliga verksamhet har börjat. Genom att undervisa och bota sjuka uppenbarade Jesus sin gudomliga härlighet. Han gjorde under, och många kunde vittna om hans makt. Därför väcktes både judar och hedningar till tro på honom som hjälpare och frälsare. I tron har en kristen människa en fast grund för sitt liv. Denna söndag kan kallas trons söndag.
ti 23.1 kl. 13.00

Symöte i KH

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".
to 25.1 kl. 13.00

Övermalax församlingshem