Gudsjänst kl 10 i KH.

sö 14.1 kl. 10.00 - kl. 11.00

Gudsjänst kl 10 i KH. Malax kyrkhem

Jesus uppenbarar sin gudomliga kraft
Texten om bröllopet i Kana var tidigare ett av trettondagens ämnen. När berättelsen om Österns vise vid medeltiden förlades till trettondagen, flyttades detta tema till andra söndagen efter trettondagen. Samtidigt förflyttas man i kyrkoåret från Jesu barndom till början av hans offentliga verksamhet. Han låter människorna se Guds väldiga gärningar.

Liturg: Tornberg Tomi
Kantor: Lax Katri

Högmässa kl 10 i kyrkan.

Trons grund

Den tjugoandra söndagen efter pingst ägnas minnet av reformationen. Söndagens texter ansluter sig nära till reformationens centrala betoningar.

Gud glömmer inte sitt folk utan ger kyrkan tider av förnyelse. Han sänder människor som kallar oss tillbaka till grunden för vår kristna tro, till bibeln och till förkunnelsen om den rättfärdighet som vi äger genom tron.
to 25.10 kl. 13.00

Minnescafé kl 13-14.30 i KH.

Minnescafé i kyrkhemmet.