Gudsjänst kl 10 i KH.

sö 14.1 kl. 10.00 - kl. 11.00

Gudsjänst kl 10 i KH. Malax kyrkhem

Jesus uppenbarar sin gudomliga kraft
Texten om bröllopet i Kana var tidigare ett av trettondagens ämnen. När berättelsen om Österns vise vid medeltiden förlades till trettondagen, flyttades detta tema till andra söndagen efter trettondagen. Samtidigt förflyttas man i kyrkoåret från Jesu barndom till början av hans offentliga verksamhet. Han låter människorna se Guds väldiga gärningar.

Liturg: Tornberg Tomi
Kantor: Lax Katri

on 25.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

fr 27.4 kl. 11.00

Veteranfest kl 12-14 i kyrkhemmet.

Matservering, kaffe och tårta.
Sång, musik, tal.

Välkomna veteraner med damer, veteranänkor och följeslagare!