Messu klo 12 KH:ssa.

Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

kirkkoherra Tomi Tornberg
kanttori Katri Lax

on 25.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

fr 27.4 kl. 11.00

Veteranfest kl 12-14 i kyrkhemmet.

Matservering, kaffe och tårta.
Sång, musik, tal.

Välkomna veteraner med damer, veteranänkor och följeslagare!