Högmässa kl 10 i KH

sö 21.1 kl. 10.00 - kl. 11.00

Högmässa kl 10 i KH Malax kyrkhem

Jesus väcker tro

Jesu offentliga verksamhet har börjat. Genom att undervisa och bota sjuka uppenbarade Jesus sin gudomliga härlighet. Han gjorde under, och många kunde vittna om hans makt. Därför väcktes både judar och hedningar till tro på honom som hjälpare och frälsare. I tron har en kristen människa en fast grund för sitt liv. Denna söndag kan kallas trons söndag.

Liturg: Norrback Kristian
Kantor: Lax Katri

sö 23.9 kl. 10.00 -11.00

Gudstjänst i kyrkan

En kristen människas frihet

Tron på Kristus befriar oss från att grunda våra liv på egna gärningar, konventionella regler eller andras åsikter. Kristus befriar från de trånga gränser som människorna sätter, men han binder sina efterföljare till sanningen och kärleken. Kristi kärlek är riktmärke för en kristen människas liv, handlingar och beslut.

Gudstjänst kl 13 i Norrback bystuga. Kyrkkaffe.

En kristen människas frihet

to 27.9 kl. 13.00

Minnescafé kl 13-14.30 i KH.

Minnescafé i kyrkhemmet.