Högmässa kl 10 i KH

sö 21.1 kl. 10.00 - kl. 11.00

Högmässa kl 10 i KH Malax kyrkhem

Jesus väcker tro

Jesu offentliga verksamhet har börjat. Genom att undervisa och bota sjuka uppenbarade Jesus sin gudomliga härlighet. Han gjorde under, och många kunde vittna om hans makt. Därför väcktes både judar och hedningar till tro på honom som hjälpare och frälsare. I tron har en kristen människa en fast grund för sitt liv. Denna söndag kan kallas trons söndag.

Liturg: Norrback Kristian
Kantor: Lax Katri

on 25.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

fr 27.4 kl. 11.00

Veteranfest kl 12-14 i kyrkhemmet.

Matservering, kaffe och tårta.
Sång, musik, tal.

Välkomna veteraner med damer, veteranänkor och följeslagare!