Högmässa kl 10 i KH

sö 21.1 kl. 10.00 - kl. 11.00

Högmässa kl 10 i KH Malax kyrkhem

Jesus väcker tro

Jesu offentliga verksamhet har börjat. Genom att undervisa och bota sjuka uppenbarade Jesus sin gudomliga härlighet. Han gjorde under, och många kunde vittna om hans makt. Därför väcktes både judar och hedningar till tro på honom som hjälpare och frälsare. I tron har en kristen människa en fast grund för sitt liv. Denna söndag kan kallas trons söndag.

Liturg: Norrback Kristian
Kantor: Lax Katri

Högmässa kl 10 i kyrkan.

Sanning och sken

En kristen människa måste kämpa för att skilja sanning från lögn och rätt från orätt. Om hon känner Gud och frågar efter hans vilja leds hon fram till sanningen.