Småbarnsträffen kl 10 i FH

ti 23.1 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.

Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.

Församlingen bjuder på kaffe och saft. Att delta i Småbarnsträffen kostar ingenting.

barnledare Michaela Häggman, 050-441 8292

Pyhäkoulu klo 10-11 KH.ssa

Pyhäkouluissa lapset pääsevät tutustumaan Raamatun kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin ja tapoihin laulun, leikin, askartelun ja yhteisen touhuamisen kautta.
må 27.11 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH. Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga? Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
må 27.11 kl. 10.00

Sockenstugan

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Till Folkhälsans familjecaféer kan man komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för att få ett avbrott i vardagen.
Vi träffas och umgås, dricker kaffe och leker med barnen.