Småbarnsträffen kl 10 i FH

ti 6.2 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.

Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.

Församlingen bjuder på kaffe och saft. Att delta i Småbarnsträffen kostar ingenting.

barnledare Michaela Häggman, 050-441 8292

on 14.11 kl. 17.45

Annat utrymme

Kompisskolan kl 17.45-18.45 i Yttermalax skola

Inom barnverksamheten tar vi tillvara rörelseglädjen, leken och skapandet. Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har.

Kyrkans delegation för fysisk aktivitet har tagit fram några teser för att påminna oss om att alla har rätt till att röra på sig. Fysisk aktivitet är ett naturligt redskap för barnens utveckling.
to 15.11 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.

Vi hoppas att du vill låta ditt barn vistas med sina jämnåriga och i god och trygg atmosfär,
leka med andra jämnåriga och lyssna till den stora Barnavännen Jesus med hjälp av berättelse och sång.

Pyhäkoulu kirkkokodissa

Suomenkielinen pyhäkoulu kirkkokodissa.