Ekumenisk bön kl 18 i Betel

ti 13.2 kl. 18.00

Ekumenisk bön kl 18 i Betel

En ekumenisk bönegrupp träffas vanligtvis första tisdagen i månaden, varannan gång i kyrkhemmet i Yttermalax och varannan gång i Betel.

Ekumenisk bön kl 18 i Betel, Malaxvägen 85, 66100 Malax.

on 25.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!
to 26.4 kl. 12.00

Sockenstugan

Minnescafé kl 13-14.30 i Socken.

Syftet med expert- och stödcentret Österbottens Minneslots är att förbättra möjligheterna till ett gott liv för såväl personer med minnessymptom som deras anhöriga genom att utveckla frivillig- och stödgruppsverksamhet i Österbotten.

Minneslots verksamhet baserar sig på att skapa nätverk och samarbete. Vi fungerar i samarbete med de fem minnesföreningar i Österbotten. Vi samarbetar också med den offentliga sektorn, församlingarna, områdets aktörer och organisationer.

Minneslots projektet finansiers genom Penningautomatföreningen

Vår verksamhet består av:
?Klientarbete
?Frivillig- och stödgruppsverksamhet
?Påverkningsarbete
?Nätverk och samarbete
?Informationsspridning
to 26.4 kl. 18.30

Övermalax församlingshem

Missionsauktion kl 18.30 i församlingshemmet.

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".