Träffpunkt Socken kl 10.

on 14.2 kl. 10.00

Sockenstugan

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Onsdagarnas kursprogram:
kl 10-10.30 Kaffe och fri samvaro
kl 10.30-11 Samling och paus
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter

Loppis är öppet onsdagar kl 10-14. Kom och fynda!
Begagnade kläder och andra artiklar tas emot för försäljning. TACK!

Intäckterna går till verksamheten på Träffpunkterna.

Arr. Psykosociala föreningen Träffpunkten
Mera info fås av verksamhetsledaren, 050-382 7830.

Psykosociala föreningen Träffpunkten.

on 23.5 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

Gudstjänst kl 11 i kyrkan. Adorate-manskör medv.

Den dolde Guden

I den västliga kyrkan bestämdes år 1334 att pingstens oktav, d.v.s. söndagen efter pingst, skulle firas som den heliga Treenighetens söndag. Denna söndag sammanfattar den undervisning som man fått om Gud genom de frälsningshistoriska händelserna. Treenighetssöndagen är trosbekännelsens dag.

Texterna talar om Guds dolda väsen, som övergår allt mänskligt förstånd. Gud är en, men vi har lärt känna honom som Fadern, Sonen och den heliga Anden. Han är Skaparen, Återlösaren och Heliggöraren. Tron talar inte om Guds väsen på ett kunskapsmässigt och systematiserande sätt, utan den förkunnar hans nådegärningar med förundran och lovprisning.