Högmässa kl 10 i KH. Kyrkkaffe.

Högmässa kl 10 i KH. Kyrkkaffe. Malax kyrkhem

Jesus segrar över frestelserna
Dagens latinska namn Invocavit (Han åkallar mig) kommer från denna söndags antifon (Ps. 91:15).

Det centrala temat för första söndagen i fastan är berättelsen om hur Jesus frestas i öknen. Han frestades att överge sin kallelse, men han övervann frestelsen. Inte heller dagens människa lämnas i fred för frestaren. Men vår hjälp är Kristus, han som övervann frestaren.

Kyrkkaffe.

kaplan Kristian Norrback
kantor Katri Lax

ti 20.2 kl. 13.00

Symöte i KH

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".
on 21.2 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!