Småbarnsträffen kl 10 i FH

ti 20.2 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.

Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.

Församlingen bjuder på kaffe och saft. Att delta i Småbarnsträffen kostar ingenting.

barnledare Michaela Häggman, 050-441 8292

må 23.4 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH. Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga? Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
må 23.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Till Folkhälsans familjecafé kan du komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för ett avbrott i vardagen, medan barnen leker eller deltar i aktiviteter.

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
Familjecaféer är ett samlingsnamn för mammacaféer, föräldracaféer, mamma-barn-caféer, öppna daghem, När du blir förälder kanske du märker att lyckan och glädjen över den nya livssituationen ibland kantas av osäkerhet och utmaningar eller helt enkelt bara nya situationer. Det kan vara skönt att reflektera över det med andra vuxna, eller bara byta miljö och träffa nya människor. Det är en sådan mötesplats i vardagen vi vill erbjuda just dig.
ti 24.4 kl. 10.00

Småbarnsträffen kl 10 i FH