Familjecafé kl 10-12 i Socken

må 5.3 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Till Folkhälsans familjecafé kan du komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för ett avbrott i vardagen, medan barnen leker eller deltar i aktiviteter.

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
Familjecaféer är ett samlingsnamn för mammacaféer, föräldracaféer, mamma-barn-caféer, öppna daghem, När du blir förälder kanske du märker att lyckan och glädjen över den nya livssituationen ibland kantas av osäkerhet och utmaningar eller helt enkelt bara nya situationer. Det kan vara skönt att reflektera över det med andra vuxna, eller bara byta miljö och träffa nya människor. Det är en sådan mötesplats i vardagen vi vill erbjuda just dig.

Folkhälsans familjecafé, kl 10-12 i Socken.
Arr: Folkhälsan i Malax.

Ledare: Patricia West 050-4961523

Folkhälsan i Malax

må 28.5 kl. 10.00

Sockenstugan

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
ti 29.5 kl. 9.45 -10.15

Daghemmens vårkyrka kl 9.45 i kyrkan

Gud, som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder,
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
Du förbliver, Fader vår.