Kompisskolan kl 17.30-18.30 i FH

ti 27.3 kl. 17.30

Övermalax församlingshem

Inom barnverksamheten tar vi tillvara rörelseglädjen, leken, sången/musiken och skapandet.
Det blir mycket mer rörelsesånger, rim och ramsor och en glädjefylld stund med kombinerad fysisk aktivitet och sång/musik.
Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har. ?
Kyrkans delegation för fysisk aktivitet har tagit fram några teser för att påminna oss om att alla har rätt till att röra på sig. Fysisk aktivitet är ett naturligt redskap för barnens utveckling.

Församlingens kompisskola för barn födda år 2012 och 2013, fortsätter sin verksamhet i Övermalax församlingshem.

Välkomna hälsar ledarna Teija Flygar och Katri Lax samt hjälpledarna.

må 23.4 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH. Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga? Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
må 23.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Till Folkhälsans familjecafé kan du komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för ett avbrott i vardagen, medan barnen leker eller deltar i aktiviteter.

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
Familjecaféer är ett samlingsnamn för mammacaféer, föräldracaféer, mamma-barn-caféer, öppna daghem, När du blir förälder kanske du märker att lyckan och glädjen över den nya livssituationen ibland kantas av osäkerhet och utmaningar eller helt enkelt bara nya situationer. Det kan vara skönt att reflektera över det med andra vuxna, eller bara byta miljö och träffa nya människor. Det är en sådan mötesplats i vardagen vi vill erbjuda just dig.
ti 24.4 kl. 10.00

Småbarnsträffen kl 10 i FH

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.