Kompisskolan kl 17.30-18.30 i FH

ti 3.4 kl. 17.30

Övermalax församlingshem

Inom barnverksamheten tar vi tillvara rörelseglädjen, leken, sången/musiken och skapandet.
Det blir mycket mer rörelsesånger, rim och ramsor och en glädjefylld stund med kombinerad fysisk aktivitet och sång/musik.
Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har. ?
Kyrkans delegation för fysisk aktivitet har tagit fram några teser för att påminna oss om att alla har rätt till att röra på sig. Fysisk aktivitet är ett naturligt redskap för barnens utveckling.

Församlingens kompisskola för barn födda år 2012 och 2013, fortsätter sin verksamhet i Övermalax församlingshem.

Välkomna hälsar ledarna Teija Flygar och Katri Lax samt hjälpledarna.

ti 20.2 kl. 10.00

Småbarnsträffen kl 10 i FH

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.
ti 20.2 kl. 17.30

Kompisskolan kl 17.30-18.30 i FH

Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har. ?
to 22.2 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Dagklubben i FH. Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga? Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.