Symöte i KH

ti 3.4 kl. 13.00

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".

Diakon Patrica Strömbäck, 050-338 1059

sö 24.9 kl. 10.00 -11.00

Högmässa kl 10 i kyrkan. Pred/lit Camilla Brunell. Kyrkkaffe.

Guds omsorg
Jesus lär att den som tror på Gud inte behöver bekymra sig för allt möjligt. Vår himmelske Far har vård om oss och frigör oss, så att vi varje stund kan koncentrera oss på det som är mest nödvändigt. Samtidigt befriar Gud oss till att också hjälpa våra medmänniskor. En kristen människa minns Jesu ord: "Det är saligare att ge än att få."
må 25.9 kl. 10.00

Karacafé kl 10-12 i KH.

Karacafé

Äldrerådet och Folkhälsan i Malax ordnar på måndagar varannan vecka, karacafé i Kyrkhemmet i Malax. Alla manliga pensionärer är välkomna på träff. Gemenskap med diskussion om aktuella händelser och kaffeservering.

Karacafé hålls varannan måndag kl 10-12 i Kyrkhemmet. Ledare Per-Gustav Lindh. Arrangör är Äldrerådet och Folkhälsan i Malax.