Träffpunkt Socken kl 10 i Församlingshemmet.

on 18.4 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Idag träffas vi undantagsvis i Församlingshemmet i Övermalax. Teija Flygar medverkar.

Onsdagarnas kursprogram:
kl 10-10.30 Kaffe och fri samvaro
kl 10.30-11 Samling och paus
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter

Loppis är öppet onsdagar kl 10-14. Kom och fynda!
Begagnade kläder och andra artiklar tas emot för försäljning. TACK!

Intäckterna går till verksamheten på Träffpunkterna.

Arr. Psykosociala föreningen Träffpunkten
Mera info fås av verksamhetsledaren, 050-382 7830.

Psykosociala föreningen Träffpunkten.

sö 23.9 kl. 10.00 -11.00

Gudstjänst i kyrkan

En kristen människas frihet

Tron på Kristus befriar oss från att grunda våra liv på egna gärningar, konventionella regler eller andras åsikter. Kristus befriar från de trånga gränser som människorna sätter, men han binder sina efterföljare till sanningen och kärleken. Kristi kärlek är riktmärke för en kristen människas liv, handlingar och beslut.

Gudstjänst kl 13 i Norrback bystuga. Kyrkkaffe.

En kristen människas frihet

må 24.9 kl. 10.00

Karacafé kl 10-12 i KH.

Gemenskap med diskussion om aktuella händelser och kaffeservering.