Träffpunkt Socken kl 10 i Församlingshemmet.

on 18.4 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Idag träffas vi undantagsvis i Församlingshemmet i Övermalax. Teija Flygar medverkar.

Onsdagarnas kursprogram:
kl 10-10.30 Kaffe och fri samvaro
kl 10.30-11 Samling och paus
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter

Loppis är öppet onsdagar kl 10-14. Kom och fynda!
Begagnade kläder och andra artiklar tas emot för försäljning. TACK!

Intäckterna går till verksamheten på Träffpunkterna.

Arr. Psykosociala föreningen Träffpunkten
Mera info fås av verksamhetsledaren, 050-382 7830.

Psykosociala föreningen Träffpunkten.

on 25.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

to 26.4 kl. 12.00

Sockenstugan

Minnescafé kl 13-14.30 i Socken.

Syftet med expert- och stödcentret Österbottens Minneslots är att förbättra möjligheterna till ett gott liv för såväl personer med minnessymptom som deras anhöriga genom att utveckla frivillig- och stödgruppsverksamhet i Österbotten.

Minneslots verksamhet baserar sig på att skapa nätverk och samarbete. Vi fungerar i samarbete med de fem minnesföreningar i Österbotten. Vi samarbetar också med den offentliga sektorn, församlingarna, områdets aktörer och organisationer.

Minneslots projektet finansiers genom Penningautomatföreningen

Vår verksamhet består av:
?Klientarbete
?Frivillig- och stödgruppsverksamhet