Gudstjänst kl 10 i kyrkan.

Gudstjänst kl 10 i kyrkan. Malax kyrka

Guds folks hemlängtan

Namnet Jubilate (Gläd er!) kommer från söndagens antifon (Ps. 66:1) och betonar påsktidens lovsångskaraktär. Församlingen firar med glädje Herrens uppståndelse och hans seger över döden. Vi riktar blicken mot det nya livet i himlen, dit Kristus gått för att bereda plats för oss. De kristna längtar efter den kommande staden. Genom Kristi uppståndelse har de redan gjorts till en ny skapelse. När Kristus återvänder kommer de att bli lika hans förhärligade kropp.

Liturg: Tornberg Tomi
Kantor: Kjell Lolax

on 25.4 kl. 10.00

Sockenstugan

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

fr 27.4 kl. 11.00

Veteranfest kl 12-14 i kyrkhemmet.

Matservering, kaffe och tårta.
Sång, musik, tal.

Välkomna veteraner med damer, veteranänkor och följeslagare!