Förhandsröstning vid S-market Köpings

fr 9.11 kl. 15.00

Annat utrymme

Församlingsvalet närmar sig
Församlingsvalet i Evangelisk-Lutherska kyrkan i Finland är ett lokalt val där medlemmarna väljer för-troendevalda till kyrkofullmäktige och församlingsråd i församlingen. I Malax församling väljs förtroendevalda till församlingsrådet. Förtroendevalda till gemensamma kyrkofullmäktige har valts genom sämjoval.

De nya förtroendevalda besluter om hurudan verksamhet som ordnas i din församling och hur kyrkoskatten används. Besluten berör t.ex. Verksamheten för barn, unga, familjer och åldringar, musikverksamheten, stöd för hjälpbehövande, skötseln av gravgårdarna och vårdandet av kulturarven.

Hurdan är din kyrka och din församling?
Kom med och påverka genom att rösta!

Församlingsvalets valdag är söndag 18 november 2018 i Kyrkhemmet, Snickerivägen 2, 66100 Malax. Servering.
Förhandsröstning ordnas tisdag-lördag 6-10 november 2018.

S-market Köpings
Malmgatan 12
66100 Malax

KOM OCH RÖSTA!

Högmässa i kyrkan kl 10. Kykkaffe och församlingsval i KH kl 11-20.

Vaka!

Uppbrottets söndag är kyrkoårets nästsista söndag. Den handlar om det andliga vakandet och väntan på Kristi återkomst. Vi löper risk att tröttna och bli likgiltiga. Lätt blir vi alltför hemmastadda i denna värld och glömmer bort att vi inte är varaktiga här på jorden. En kristen människa borde vara redo att lämna detta liv när som helst. Att vaka innebär dock inte en tärande oro inför det kommande, utan en trygg förlitan på att Gud fullbordar det goda verk som han har påbörjat i oss. Enligt Guds löfte väntar oss nya himlar och en ny jord, där rättfärdighet bor.

Församlingsval i KH. Servering.

Bästa församlingsmedlem! Kom och rösta idag!

Världen förändras och vi med den. Och så har vi kyrkan. I vilken riktning vill Du förändra den?
Kyrkan lyssnar till alla, men det är bara genom att göra något som Du kan påverka kyrkans framtid.

Kyrkan lyssnar till alla men endast genom att agera kan du inverka på dess framtid.
Nu är det tid för det!

Församlingsvalet i Evangelisk-Lutherska kyrkan i Finland är ett lokalt val där medlemmarna väljer förtroendevalda till kyrkofullmäktige och församlingsråd i församlingen. I Malax församling väljs förtroendevalda till församlingsrådet. Förtroendevalda till gemensamma kyrkofullmäktige har valts genom sämjoval.

Hurdan är din kyrka och din församling?
Kom med och påverka genom att rösta!