Gudstjänst i kyrkan. Predikant Gösta Sundelin LFF.

Gudstjänst i kyrkan. Predikant Gösta Sundelin LFF. Malax kyrka

Din konung kommer i härlighet

I den evangeliska kristenheten är denna söndags tema Kristi återkomst i härlighet vid tidens slut. Detta uttrycks också i den gamla benämningen Adventus glorificationis (förhärligandets advent). Församlingen skall tålmodigt invänta Kristi ankomst och den utlovade frälsningen. Mitt i nöden och skulden har församlingen fått löftet om frälsningens tid. Löftet fyller oss med glädje och hopp.

Liturg: Tornberg Tomi
Predikant: Gösta Sundelin (LFF)
Kantor: Lax Katri

Westerhemmet, Stampvägen 2, 66100 Malax

Andakt vid Westerhemmet

Andakten hålls turvis av Malax, Petalax och Bergö församlingar. En gång per månad hålls andakten med nattvard.

Gudstjänst i KH. Kyrkkaffe.

Sådden av Guds ord

Denna söndag kallas Sexagesima (den sextionde). Evangelietexten talar om att så ut Guds ord. Jesus är såningsmannen, men också hans lärjungar har sänts ut för att troget så ut Guds ord i förlitan på att Gud i sinom tid ger växten.