Symöte kl 13 i församlingshemmet

to 17.1 kl. 13.00

Övermalax församlingshem

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".

Diakon, 050-338 1059

on 12.12 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

Träffpunkten

Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Onsdagarnas kursprogram:
kl 10-10.30 Kaffe och fri samvaro
kl 10.30-11 Samling och paus
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter
on 12.12 kl. 14.30

Barnkör kl 14.30 i kyrkhemmet.

En sångstund, där vi lär oss enkla psalmer och roliga visor. Via rörelsesånger lär vi uppleva glädjen att sjunga tillsammans.
on 12.12 kl. 19.00

Amici

Vi diskuterar aktuellt och gammalt inom teologi, psykologi och filosofi.