Tvåspråkig söndagsskola i KH

Söndagsskolan är barnens gudstjänst där det finns utrymme för stillhet, ritualer, förundran och fest. En plats där varje barn blir sett.

När söndagsskolan är som bäst är den en andlig rastplats för barnen där de kan vila i ritualerna och bli kravlöst godkända. I en trygg miljö kan barnen fritt förundra sig över bibelberättelser, ritualer och kyrkoårets helger.

kaplan Kristian Norrback, 050-598 1700

må 18.2 kl. 9.00

Dagklubben i FH

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.

Vi hoppas att du vill låta ditt barn vistas med sina jämnåriga och i god och trygg atmosfär,
leka med andra jämnåriga och lyssna till den stora Barnavännen Jesus med hjälp av berättelse och sång.
må 18.2 kl. 10.00

Familjecafé i FH

Folkhälsans familjecafé, kl 10-12 i FH.
Arr: Folkhälsan i Malax.
ti 19.2 kl. 10.00

Småbarnsträffen i FH

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax. Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.

Församlingen bjuder på kaffe och saft. Att delta i Småbarnsträffen kostar ingenting.