Kyrkhemmet

Snickerivägen 2, 66100 Malax

Malax kyrkhem Kyrkhemmet är ritat av Arkitektbyrå Heng & Pystynen i Helsingfors, och invigdes 1971. 1982 utvidgades köket och serveringsutrymmet.
Hörselslinga
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

Snickerivägen 2, 66100 Malax

Pyhäkoulu kirkkokodissa

Suomenkielinen pyhäkoulu kirkkokodissa.

Snickerivägen 2, 66100 Malax

Församlingsval i KH. Servering.

Bästa församlingsmedlem! Kom och rösta idag!

Världen förändras och vi med den. Och så har vi kyrkan. I vilken riktning vill Du förändra den?
Kyrkan lyssnar till alla, men det är bara genom att göra något som Du kan påverka kyrkans framtid.

Kyrkan lyssnar till alla men endast genom att agera kan du inverka på dess framtid.
Nu är det tid för det!

Församlingsvalet i Evangelisk-Lutherska kyrkan i Finland är ett lokalt val där medlemmarna väljer förtroendevalda till kyrkofullmäktige och församlingsråd i församlingen. I Malax församling väljs förtroendevalda till församlingsrådet. Förtroendevalda till gemensamma kyrkofullmäktige har valts genom sämjoval.

De nya förtroendevalda besluter om hurudan verksamhet som ordnas i din församling och hur kyrkoskatten används. Besluten berör t.ex. Verksamheten för barn, unga, familjer och åldringar, musikverksamheten, stöd för hjälpbehövande, skötseln av gravgårdarna och vårdandet av kulturarven.

Hurdan är din kyrka och din församling?
Kom med och påverka genom att rösta!