Övermalax församlingshem

Församlingshemmet

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax

Övermalax församlingshem Enligt Edvard Köpings ritningar upptimrades församlingshemmet, som togs ibruk 1934. 1985-86 utvidgades och renoverades det enligt ritningar av Arkitektbyrå Gerd Hytönen.
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

on 14.11 kl. 18.00

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax

Ungdomskväll i FH

Alla ungdomar från högstadiet samt äldre ungdomar är välkomna!

På ungdomskvällarna träffar du andra jämnåriga och där kan du bl.a;
- spela olika sällskapsspel
- 4 st datorer, surfa på internet
- sjunga karaoke
- öva och spela på olika musikinstrument
- titta på tv eller lyssna på cd
- kaffe
to 15.11 kl. 9.00

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax

Dagklubben i FH

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.

Vi hoppas att du vill låta ditt barn vistas med sina jämnåriga och i god och trygg atmosfär,
leka med andra jämnåriga och lyssna till den stora Barnavännen Jesus med hjälp av berättelse och sång.