Sockenstugan

Socken

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Sockenstugan Sockenstugan strax invid kyrkan byggdes år 1830. Där har varit bl.a. bibliotek, småbarnsskolan och kommunfullmäktiges sessionssal. Sedan 1993 ägs den av församlingen och används numera bl.a för församlingens ungdomsverksamhet.
Toalett

Läge på kartan

on 25.4 kl. 10.00

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!
to 26.4 kl. 12.00

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Minnescafé kl 13-14.30 i Socken.

Syftet med expert- och stödcentret Österbottens Minneslots är att förbättra möjligheterna till ett gott liv för såväl personer med minnessymptom som deras anhöriga genom att utveckla frivillig- och stödgruppsverksamhet i Österbotten.

Minneslots verksamhet baserar sig på att skapa nätverk och samarbete. Vi fungerar i samarbete med de fem minnesföreningar i Österbotten. Vi samarbetar också med den offentliga sektorn, församlingarna, områdets aktörer och organisationer.

Minneslots projektet finansiers genom Penningautomatföreningen

Vår verksamhet består av:
?Klientarbete
?Frivillig- och stödgruppsverksamhet