Sockenstugan

Socken

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Sockenstugan Sockenstugan strax invid kyrkan byggdes år 1830. Där har varit bl.a. bibliotek, småbarnsskolan och kommunfullmäktiges sessionssal. Sedan 1993 ägs den av församlingen och används numera bl.a för församlingens ungdomsverksamhet.
Toalett

Läge på kartan

on 21.2 kl. 10.00

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Träffpunkt Socken kl 10.

I Malax ordnas Träffpunkt Socken på Sockenstugan varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!
må 26.2 kl. 10.00

Snickerivägen 1, 66100 Malax

Familjecafé kl 10-12 i Socken

Träffpunkt för dig som är hemma med barn

Till Folkhälsans familjecafé kan du komma för att prata och umgås med andra i samma livssituation eller helt enkelt bara för ett avbrott i vardagen, medan barnen leker eller deltar i aktiviteter.

Familjecafé - En mötesplats i vardagen
Familjecaféer är ett samlingsnamn för mammacaféer, föräldracaféer, mamma-barn-caféer, öppna daghem, När du blir förälder kanske du märker att lyckan och glädjen över den nya livssituationen ibland kantas av osäkerhet och utmaningar eller helt enkelt bara nya situationer. Det kan vara skönt att reflektera över det med andra vuxna, eller bara byta miljö och träffa nya människor. Det är en sådan mötesplats i vardagen vi vill erbjuda just dig.