Övermalax församlingshem

Församlingshemmet

Övermalax Långtået 7 , 66140 Övermalax

Övermalax församlingshem Enligt Edvard Köpings ritningar upptimrades församlingshemmet, som togs ibruk 1934. 1985-86 utvidgades och renoverades det enligt ritningar av Arkitektbyrå Gerd Hytönen.
Toalett
Handikapp

fr 26.2 kl. 13.00

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax

KAMRATSTÖDSGRUPP

Malax, Petalax och Bergö församlingar anordnar i samarbete med psykosociala föreningen Träffpunkten rf. en KAMRATSTÖDSGRUPP för personer med neurologiska sjukdomar samt deras stödpersoner /anhörigvårdare. Vi delar tankar, känslor och livserfarenheter med varandra. Vi dricker också kaffe/te "ilaag" och delar en stund i livet. Vi träffas en gång i månaden (sista fredagen/månad).
fr 26.3 kl. 13.00

Övermalax Långtået 7, 66140 Övermalax