Sockenstugan

Socken

Snickerivägen 1 , 66100 Malax

Sockenstugan Sockenstugan strax invid kyrkan byggdes år 1830. Där har varit bl.a. bibliotek, småbarnsskolan och kommunfullmäktiges sessionssal. Sedan 1993 ägs den av församlingen och används numera bl.a för församlingens ungdomsverksamhet.
Toalett

on 30.9 kl. 18.00

Snickerivägen 1, 66100 Malax

UngdomsSocken

Skolstarten har alltid gått hand i hand med öppnandet av Sockensäsongen. Så även detta år trots lite fördröjning och med lite specialarrangemang.

Med tanke på Coronapandemin, önskar vi att Du som har symptom stannar hemma. Desinfektionsmedel finns på Socken. Vi uppmanar till att Du håller avstånd.
fr 2.10 kl. 18.00

Snickerivägen 1, 66100 Malax