Evenemang är tillfälligt borta.

lö 19.10 kl. 19.00

Övermalax församlingshem

Tonårsträff i FH

Tonårsträff, för k 7 och äldre, i Församlingshemmet i Övermalax, följande lördagar kl. 19-21.

19.10 Kläd- och prylbytarkväll.
Ta med hela och rena kläder och prylar som du inte längre behöver. Sedan får man ta lika många nya kläder och prylar som man hade med. Träffen avslutas med en mysig andakt och diskussion med kuddar och levande ljus.

23.11 Ljusmässa i kyrkan.
14.12 Vi gör julgodis och julpyssel.

Sockenstugan

Tvåspråkig söndagsskola i Sockenstugan.

I mera än 200 år har man hållit söndagsskola i vårt land. Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst, som vill ge gemenskap, bibelberättelser, sång och bön.

Församlingen vill gärna hjälpa er med den andliga delen av ert barns fostran. Det kan vara av en trygghet för ert barn i framtiden, att han/hon har fått uppleva andakt och lärt sig be.

Vi hoppas att tillsammans kunna ge barnen det bästa och rusta dem för livet. Låt oss tillsammans bygga vidare på dopundervisningen.

Söndagsskolan är gratis. Alla barn är hjärtligt välkomna med!