Nomineringsmöte kl 18 i Församlingshemmet

to 6.9 kl. 18.00

Övermalax församlingshem

Vill du vara med att påverka verksamheten i vår församling - nu är det dax att nominera kandidater till vårt församlingsråd och gemensamma kyrkofullmäktige..

Inför församlingsvalet 2018 ordnas ett nomineringsmöte torsdagen den 6 september kl 18 i församlingshemmet.

Välkomna!

ti 6.8 kl. 18.00

Annat utrymme

Ekumenisk bön i Betel

Vad är ekumenik?

Ekumenik är ett ord som kommer av grekiskans oikoumene, vilket betyder hela världen. Ekumenik betecknar den strävan efter samarbete och samförstånd som pågår mellan olika kristna kyrkor. I Johannes evangelium (17:21) ber Jesus "Jag ber att de alla skall bli ett och att liksom du, fader, är i mig och jag i dig, också de skall vara i oss." Ekumenik kan uppfattas ur två perspektiv: strävan efter Kristi kyrkas synliga enhet respektive enhet i mångfalden.
to 29.8 kl. 13.00

Minnescafé kl 13-14.30 i KH.

Minnescafé i kyrkhemmet.

Övermalax församlingshem

Bön för alla kl 17 i FH

Vi träffas en söndag/månad kl 17 i församlingshemmet i Övermalax. Servering och barnpassning.