to 21.3 kl. 14.00 - kl. 15.00

Vårt liv är varje dag beroende av Guds välsignelse. Herren bevarar vårt liv, även om vi inte alltid förstår de vägar som han i sin godhet leder oss på. Han ger oss en inre frid, som bär oss genom allt det som är bristfälligt och söndertrasat i livet.

När vi välsignar varandra och ber om välsignelse för egen del, kan vi lita på att Gud, den Treenige, vänder sig till oss och är oss nära.

Församlingarnas andakter på bäddavdelningen hålls torsdagar kl 14. Andakterna hålls turvis av Korsnäs, Bergö, Petalax och Malax församlingar samt Pörtom-Petalax pingstförsamling.

Högmässa i kyrkan. Kyrkokören. Kyrktaxi.

Kristus är uppstånden

På påskdagen genljuder församlingen av glädje och fröjd. Kristus är uppstånden! Påskens budskap är den kristna trons kärna och grund. Från den tomma graven når oss ängelns budskap genom kvinnorna och apostlarna. Kristus har uppstått från de döda som den förste av de avlidna. Han har övervunnit syndens, dödens och fördömelsens makt. Uppståndelsen visar att Jesus är Guds Son.

Annat utrymme

Jumalanpalvelus Sarvijoen rukoushuoneessa