Kompisskolan kl 17.45-18.45 i Yttermalax skola

on 10.4 kl. 17.45

Annat utrymme

Inom barnverksamheten tar vi tillvara rörelseglädjen, leken och skapandet. Vi rör på oss med de förutsättningar var och en har.

Kyrkans delegation för fysisk aktivitet har tagit fram några teser för att påminna oss om att alla har rätt till att röra på sig. Fysisk aktivitet är ett naturligt redskap för barnens utveckling.

Välkomna hälsar
ledare Annika Ekström, 050-304 1910
samt hjälpledarna

må 19.8 kl. 9.00

Dagklubben förmiddagsgruppen kl. 9-12

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga?
Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
Vi träffas två dagar i veckan, måndagar och torsdagar, i två olika grupper, Grupp I kl 9-12 och Grupp II kl 13-16.

Till Dagklubben, som startar i augusti och följer skolterminerna, kan du anmäla ditt barn per telefon till barnledaren eller kansliet. För medlemmar i Malax församling kostar det ingenting att gå i dagklubben.

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.
må 19.8 kl. 13.00

Dagklubben förmiddagsgruppen kl. 9-12

Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.

ti 20.8 kl. 10.00

Småbarnsträffen i FH

Församlingens Småbarnsträff är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax. Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.

Församlingen bjuder på kaffe och saft. Att delta i Småbarnsträffen kostar ingenting.