Dagklubben

må 26.8 kl. 09.00

Övermalax församlingshem

Har Ert barn kommit i den åldern att det gärna vill ha lite extra sysselsättning och vara tillsammans med jämnåriga?
Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
Vi träffas två dagar i veckan, måndagar och torsdagar kl 9-12.

Till Dagklubben, som startar i augusti och följer skolterminerna, kan du anmäla ditt barn per telefon till barnledaren eller kansliet. För medlemmar i Malax församling kostar det ingenting att gå i dagklubben.

Med klubbens verksamhet vill vi ge barnen möjlighet att få höra om Gud och Jesus och det kristna budskapet genom berättelser, lek och sång. Vi ger också barnen sysselsättning som lämpar sig för dess ålder och möjlighet att vidga sitt kunskaps- och erfarenhetsområde i allmänhet, t.ex. genom upplevelser i naturen, kunskap om årstiderna m.m. Barnen lär sig också att fungera i grupp och att ta hänsyn till varandra.

Vi eftersträvar även att vara fysiskt aktiva i samband med våra inne- och utelekar. Vi tränar motoriska färdigheter, övar barnens fin- och grovmotorik i olika sammanhang, t.ex vid sång- och rörelsestunder, pysselaktiviteter o.s.v.

barnledare Michaela Häggman, 050-441 8292
barn- och familjeledare Teija Flygar, 050-465 2904

må 23.9 kl. 9.00

Dagklubben

Församlingen har Dagklubb för 3-5 -åringar i Församlingshemmet i Övermalax.
Vi träffas två dagar i veckan, måndagar och torsdagar kl 9-12.

må 23.9 kl. 10.00

Familjecafé i FH

Folkhälsans familjecafé, kl 10-12 i Församlingshemmet i Övermalax.
Arr: Folkhälsan i Malax.

Ledare: Patricia Östman, 050-4961523
ti 24.9 kl. 9.00

Övermalax församlingshem

Öppen familjeklubb med sopplunch i FH

Församlingens Öppna familjeklubb är en föräldra och barngrupp som ordnas i församlingshemmet i Övermalax.

Anmälan till lunch behövs. Soppa serveras mellan kl 11-12 till en kostnad av 2 euro/familj/person.

Programmet på träffarna består av sång och rytmik, fri samvaro för föräldrar och barn samt åldersmässigt anpassad sysselsättning såsom att rita, bygga pussel mm.