Konserten "Ett liv som Elvis" med Henrik Åberg kl. 19 i kyrkan

lö 7.9 kl. 19.00

Konserten Malax kyrka

En helkväll med Nordens största Elvistolkare Henrik Åberg.

Henrik gör en nordisk turné 2019 -2020 med sina vänner Heléne Nyberg och Thomas Enroth med musiker. Henriks nya album släpps1.9.2019, han inleder samtidigt en turné i Svenskfinland som forstätter i Sverige och Norge 2020. Henrik gjorde stor succé i våras när han medverkade i Bingolotto med Thomas Enroths låt " Den du en gång var". Den har blivit en ny hit för Henrik. Publiken kommer att få en helt ny konsertupplevelse med både helt nya låtar, men också sånt man aldrig tröttnar på att höra, Elvis? låtar, tolkade av Henrik.
Inträde 27 euro.

.

lö 7.12 kl. 15.00

Julkonsert i kyrkan

Julkonsert i kyrkan med Helsingbykören och Finlandia Order of Runeberg
lö 14.12 kl. 18.00

Julkonsert med Barnens Vackraste Julsånger i kyrkan med Evangelicum, Evangelikidz och Evangelivox.

Ungdomskören Evangelicum är en kör för ungdomar från högstadieåldern uppåt. Medlemmarna i kören kommer från hela svenska Österbotten, men också från södra Finland. Kören samlas i medeltal en gång i månaden på olika platser i Svenskfinland. Ett par gånger per termin samlas Evangelicum till körläger, oftast i Evangeliska Centret i Vasa.

Kauneimmat joululaulut kirkossa.

Laulamme kauneimmat joululaulut kirkossa.