Gudstjänst i kyrkan.

Gudstjänst i kyrkan. Malax kyrka

Tacksamhet

Denna söndag talar om tacksamhet och otacksamhet. Jesus gjorde gott framför allt mot dem som andra hade övergett. Av dem som han hjälpte var det inte alla som tackade honom och bekände sin tro på honom. Andra stördes av att Jesus inte handlade så som de skulle ha önskat. Men han ville göra gott mot alla utan åtskillnad.

Liturg: Tomi Tornberg
Kantor: Katri Lax

on 18.9 kl. 13.00

Annat utrymme

Andakt HHN vid Malax Åldringshem / Tallgården

Malax församling håller andakt en onsdag/månad kl. 13 vid Malax Åldringshemm / Tallgården.

Westerhemmet, Stampvägen 2, 66100 Malax

Andakt vid Westerhemmet

Andakten hålls turvis av Malax, Petalax och Bergö församlingar. En gång per månad hålls andakten med nattvard.