Karacafé i KH.

må 23.9 kl. 10.00

Karacafé i KH. Malax kyrkhem

Äldrerådet och Folkhälsan i Malax ordnar på måndagar varannan vecka, Karacafé i kyrkhemmet i Malax. Alla manliga pensionärer är välkomna på träff. Gemenskap med diskussion om aktuella händelser och kaffeservering.

Arr. Äldrerådet och Folkhälsan i Malax.

Ledare: Per-Gustav Lindh

må 11.11 kl. 18.00

Ekumenisk bön i KH

Ekumenisk bön
En ekumenisk bönegrupp träffas andra måndagen i månaden, varannan gång i kyrkhemmet i Yttermalax och varannan gång i Betel, Malaxvägen 85, 66100 Malax..

Vad är ekumenik?
Ekumenik är ett ord som kommer av grekiskans oikoumene, vilket betyder hela världen. Ekumenik betecknar den strävan efter samarbete och samförstånd som pågår mellan olika kristna kyrkor. I Johannes evangelium (17:21) ber Jesus "Jag ber att de alla skall bli ett och att liksom du, fader, är i mig och jag i dig, också de skall vara i oss." Ekumenik kan uppfattas ur två perspektiv: strävan efter Kristi kyrkas synliga enhet respektive enhet i mångfalden.
ti 12.11 kl. 13.00

SYMÖTE

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.