Kvällsgudstjänst i kyrkan. Skriftskolans inskrivning.

Kvällsgudstjänst i kyrkan. Skriftskolans inskrivning. Malax kyrka

En kristen människas frihet

Tron på Kristus befriar oss från att grunda våra liv på egna gärningar, konventionella regler eller andras åsikter. Kristus befriar från de trånga gränser som människorna sätter, men han binder sina efterföljare till sanningen och kärleken. Kristi kärlek är riktmärke för en kristen människas liv, handlingar och beslut.

Inskrivning till skriftskolan för ungdomar födda år 2005 eller tidigare.

Liturg: Tomi Tornberg
Kantor: Katri Lax

Gudstjänst i kyrkan.

Din konung kommer i härlighet

I den evangeliska kristenheten är denna söndags tema Kristi återkomst i härlighet vid tidens slut. Detta uttrycks också i den gamla benämningen Adventus glorificationis (förhärligandets advent). Församlingen skall tålmodigt invänta Kristi ankomst och den utlovade frälsningen. Mitt i nöden och skulden har församlingen fått löftet om frälsningens tid. Löftet fyller oss med glädje och hopp.

Annat utrymme

Gudstjänst med De Vackraste Julsångerna i Norrback bystuga.

Din konung kommer i härlighet

Westerhemmet, Stampvägen 2, 66100 Malax

Andakt vid Westerhemmet

Andakten hålls turvis av Malax, Petalax och Bergö församlingar. En gång per månad hålls andakten med nattvard.