Kamratstöd

fr 1.11 kl. 13.00

Sockenstugan

Kamratstödsgrupp för personer drabbade av stroke, ms eller liknande sjukdomar samt deras stödpersoner.

I kamratstödsgruppen träffar vi andra i liknande livssituation.

Vi delar med oss av våra erfarenheter och stödjer varandra. Genom att dela med oss kan vi hjälpa varandra.

Vi har det trevligt tillsammans på våra träffar. Vi dricker kaffe/te och äter något smått och gott till.

Samarbete mellan Malax, Petalax och Bergö församlingar samt Träffpunkten r.f.

diakon Anne Bjurbäck, 050-338 1059
verksamhetsledare Träffpunkten, Anette Engsbo, 050-382 7830

må 18.11 kl. 10.00

Karacafé i KH.

Äldrerådet och Folkhälsan i Malax ordnar på måndagar varannan vecka, Karacafé i kyrkhemmet i Malax. Alla manliga pensionärer är välkomna på träff. Gemenskap med diskussion om aktuella händelser och kaffeservering.

Arr. Äldrerådet och Folkhälsan i Malax.
ti 19.11 kl. 13.00

SYMÖTE

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.