Gudstjänst med De Vackraste Julsångerna i Norrback bystuga.

Gudstjänst med De Vackraste Julsångerna i Norrback bystuga.

Annat utrymme

Din konung kommer i härlighet

I den evangeliska kristenheten är denna söndags tema Kristi återkomst i härlighet vid tidens slut. Detta uttrycks också i den gamla benämningen Adventus glorificationis (förhärligandets advent). Församlingen skall tålmodigt invänta Kristi ankomst och den utlovade frälsningen. Mitt i nöden och skulden har församlingen fått löftet om frälsningens tid. Löftet fyller oss med glädje och hopp.

Norrback bystuga, Björneborgsvägen 3286a, 66270 Pörtom.

Kaplan Kristian Norrback
Kantor Loviisa Tuomisto

to 23.1 kl. 13.30

Annat utrymme

Andakt vid Westerhemmet

HERRENS VÄLSIGNELSE. Herren välsigne er och bevare er. Herren låte sitt ansikte lysa över er och vare er nådig. Herren vände sitt ansikte till er och give er frid. I Faderns, Sonens och den heliga Andens namn. Amen. (4. Mos. 6:24-26)

Gudstjänst i KH. Predikant Mikael Bomström SRK. Kyrkkaffe.

Jesus väcker tro

Jesu offentliga verksamhet har börjat. Genom att undervisa och bota sjuka uppenbarade Jesus sin gudomliga härlighet. Han gjorde under, och många kunde vittna om hans makt. Därför väcktes både judar och hedningar till tro på honom som hjälpare och frälsare. I tron har en kristen människa en fast grund för sitt liv. Denna söndag kan kallas trons söndag.