Träffpunkten

on 11.12 kl. 10.00

Övermalax församlingshem

I Malax ordnas Träffpunkten i Församlingshemmet varje onsdag kl 10-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Onsdagarnas kursprogram:
kl 10-10.30 Kaffe och fri samvaro
kl 10.30-11 Samling och paus
kl 11-12 Dagens program
kl 12-13 Matpaus
kl 13-14 Programmet fortsätter

Arr. Psykosociala föreningen Träffpunkten
Mera info fås av verksamhetsledaren, 050-382 7830.

ti 18.2 kl. 13.00

Symöte i kyrkhemmet

Syföreningar har en lång tradition i vår kyrka. Genom alla tider har kvinnor samlats för att handarbeta men också tala tro och dela liv. Genom händers arbete har vår värld förändrats till det bättre. Insamlade medel har nått till världens alla hörn. De har samlat in pengar och genom åren varit skillnaden mellan liv och död för tusentals människor på utsatta platser i vår värld.

Kom och var med i en gemenskap som förändrar världen både den lilla och den stora. Det finns två syföreningar i vår församling, en i kyrkhemmet i Yttermalax och en i församlingshemmet i Övermalax.

Två missionssyföreningsgrupper träffas troget och regelbundet, tisdagar kl 13-15 i Kyrkhemmet i Yttermalax och torsdagar kl 13-15 i Församlingshemmet i Övermalax.

Det är betydelsefullt, både för kropp och själ, att regelbundet komma samman med andra till dessa "vardagsgudstjänster".
ti 18.2 kl. 18.30

Sockenstugan

Bibel- och bönegrupp

Vi läser ur bibeln, diskuterar, dricker te och ber tillsammans.

Ta med egen bibel om du har. Finns även att låna.
on 19.2 kl. 11.00

Sockenstugan

Träffpunkten i Sockenstugan

I Malax ordnas Träffpunkten i Sockenstugan varje onsdag kl 11-14. Vi umgås kring hälsofrämjande program och blir serverade varm sopplunch och kaffe för 3 euro. Verksamheten riktar sig till alla vuxna daglediga i Malax med omnejd. Välkomna!

Onsdagarnas kursprogram:
kl 11-12 Dagens program