Julkonsert med Barnens Vackraste Julsånger i kyrkan med Evangelicum, Evangelikidz och Evangelivox.

lö 14.12 kl. 18.00

Julkonsert med tre körer i Malax kyrka
Det ordnas en julkonsert med SLEF:s tre körer, barnkören Evangeli KIDZ, ungdoms­kören Evangelicum och vuxen­kören Evangeli Vox med kompband och solister i Malax kyrka lördag 14.12 klockan 18. Konserten är samtidigt Malax församlings "Barnens vackraste julsånger".

Dirigenter under konserten är Sabina Sjöbacka, Niklas Lindvik, Henrica Lillsjö och Mikaela Malmsten-Ahlsved.

Tomi Tornberg medverkar med tal och andakt och Katri Lax är kantor.

Det är fritt inträde till konserten men en kollekt bärs upp.

kyrkoherde Tomi Tornberg
kantor Katri Lax

to 23.1 kl. 17.45

Trallarna 17.45-18.30 i KH.

Sånggruppen för flickor och kvinnor. Vi sjunger andliga sånger och visor, en- eller tvåstämmigt.

Välkomna med!
to 23.1 kl. 19.00

Kyrkokör 19-20.30 i KH

Vill du uppleva harmonisk gemenskap, lära nya sånger från psalmbokstillägget och vara delaktig i församlingslivet. Kom och sjung med oss! Inga förkunskaper behövs, bara ett öppet sinne och viljan att sjunga.
to 30.1 kl. 17.45

Trallarna 17.45-18.30 i KH.

Välkomna med!